Her Android TV'de Bulunması Gereken 7 Uygulama 2022

 







Android TV Nedir?
Android TV, Google'ın Android işletim sistemi etrafında oluşturulmuş akıllı bir TV platformudur. . Kullanıcılar, internet bağlantınızı kullanarak hem bedava dağıttığı hem de ücretli uygulamalar aracılığı ile içeriği TV'nize aktarabilir. Android Tv cihazlarını sayarsak Mi Box S, X96 Max, Globmall X3 Smart TV BOX, NEXT-YE-3003 Android TV Box, NEXT YE-7805 TV Box,TX6 Android TV Box bunlardan birkaç tanesi sayılabilir. Telefonunuzu bir uzaktan kumanda olarak kullanarak menüler arasında aynı şekilde gezinebilirsiniz. Bununla beraber, diğer cihazlardan farklı olarak, Android'in açık bir sistemi vardır ve Google'ın fotoğrafı olarak onaylamayabileceği uygulamalara Android TV erişimi sağlar.

Etkileyici akış yeteneklerinin ötesinde, Android TV mi box, next ye, x96 gibi cihazlar apk oynatabilir, uygulamaları çalıştırabilir, dijital dosyalarınız için bir m
edya oynatıcı olarak çalışabilir, Kodi kullanabilir ve hatta bir TV alıcısına bağlanabilir. Dezavantajı, tüm bu fonksiyonları kurmak, pek çok kullanıcının sahip olduğundan ya da öğrenmek istediğinden daha fazla teknik beceri gerektirebilir.

miboxtv


Android TV'ye Gelen Yeni Özellikler

Android TV'nin uygulama mağazası, video yayınlama becerisi ve Google Asistan özellikleriyle kendini benzerlerinden ayırdığı yer. Android'in Google Play uygulama mağazasında hem uygulamalar hem de oyunlar bulunmaktadır ve bu da Android TV'yi uygun maliyetli bir oyun konsolu haline getirir. Kullanıcılar oyun oynamak için üçüncü bir Bluetooth denetleyicisi kullanabilir ve bazı modeller kendi denetleyicileriyle beraber gelir.

Resmi mağazanın ötesinde, Android TV, üçüncü taraf uygulamaları bilinmeyen kaynaklardan yüklemenize olanak tanıyarak cihazınızı bir olasılıklar ve tehlikeler dünyasına açar. Akış cihazınızın bir SNES emülatörü olarak da çalışmasını ister misiniz? Android TV, bir şeyler ters giderse cihazınızı tuğla yapma olasılığına hazırlıklı olmanız koşuluyla bunu yapabilir.

Her Android TV'de Bulunması Gereken 10 Uygulama

android tv uygulamalari




1.Watched TV ve Film Uygulaması   

Linkini koyduğumuz siteye gidip telefon için olan(apk) dosyayı indirin. Uygulamaya girdiğinizde Bundle ekleme ekranına huhu.to yazarsanız tv kanalları önünüze gelecektir.


2.SeyirTürk Film ve TV Uygulaması

Android görselinin altındaki kutucuğa basarak indirin. Açtıktan sonra tv ve filmler karşınızda olacaktır.




3.Matbet Tv Uygulaması

Android görselinin altındaki kutucuğa basarak indirin. Açtıktan sonra tv  karşınızda olacaktır.



4.İnat TV Uygulaması

Android görselinin altındaki kutucuğa basarak indirin. Açtıktan sonra tv'yi izlemeye başlayabilirsiniz. Maçları buradan takip edebilirsiniz.


5.NewPipe Uygulaması



6.Stremio Film İzleme Uygulaması


7.Sinefy Dizi & Film İzleme Uygulaması 

{getButton} $text={Linke Git} $icon={link} $color={#8e44ad}






Android TV Box  genellikle taşınabilir, kompakt tv izleme cihazlar olarak öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcılarına diledikleri yerde mevcut filmler, tv izleme uygulaması, android tv uygulamaları gibi akıllı televizyon veya büyük ekranlı telefon halini yani telefonuzu tv bağlama olayına getirebilme imkanını sunmaktadır.


*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski