Ücretsiz Numara Doğrulama Uygulaması (Azure, Amazon, Whatsapp)

 


ucretsiz-numara-dogrulama



Size mesaj atmasına izin verilen tüm telefon numaralarını oluşturduğumuz beyaz liste yöntemiyle başlayacağız. Bu yaklaşım için Metin İsteği veya TrueCaller,SafeUM gibi hizmetleri kullanabilirsiniz. Kullanıcı bilinmeyen bir numaradan mesaj gönderdiğinde, sunucunuz bu beyaz listeyi kontrol eder ve numara yoksa mesajı spam olarak işaretler.

Bu projede, bizim için bilinmeyen tüm telefon numaralarından oluşan bir dizi oluşturduğumuz ve geçerli listemizde bulunmayan telefon numaralarını filtreleyeceğimiz kara listeyi kullanacağız. Kara listemizde olmayan bir numaradan bir metin mesajı alınırsa, bunun muhtemelen bir SMS mesajı olmadığı sonucuna varabiliriz.

SafeUM nedir?

SafeUM'dan Sanal numaralar ile SMS ve sesli aramalar yoluyla iletişim güvenli hale getirildi. Promosyon mesajları göndermek veya iki aşamalı doğrulama işlemini tamamlamak için kullandığınız sürece bu numara asla kapatılmayacaktır.

SafeUM, kullanıcılarına çeşitli amaçlarla kullanabilecekleri ücretsiz sanal telefon numaraları sağlar. ABD numarası vererek Amerika Birleşik Devletleri'nde işletmenizi tanıtabilir ve diğer ülkelerden de satış fırsatları alabilirsiniz. Mevcut birçok alan kodu arasından seçim yapabilir ve hesabınıza 10 numara ekleyebilirsiniz. Bu sanal numara SMS almak veya arama yapmak için kullanılamaz ve her zaman ücretsiz olarak kalacaktır.

SafeUM'un Sesli Yayın özelliğini kullanabilirsiniz; burada, güvenli listenize eklediğiniz bir numaradan gelen bir arama geldiğinde çalınan İngilizce bir karşılama mesajı ekleyin. Gelen aramanın bilinmeyen bir numaradan gelmesi durumunda; Aramayı reddetmeyi veya yanıt vermek için sesli mesaj kaydetmeyi seçebilirsiniz.

İşletmenizin tanıtımı için SafeUM Sanal numaralarını kullanın ve arayan kimliklerinde görünecek yerel numarayı sağlayarak potansiyel müşteriler arasında güven yaratın. Kullanıcı, arayan şirketin adını görebilecek ve gelecekte sizi geri aramasını veya SMS'i seçmesini kolaylaştıracak.

SafeUM tarafından sağlanan bu ücretsiz sanal telefon numarası hizmeti, tüm ticari iletişim ihtiyaçlarınız için en iyi çözümdür ve şirketlerin müşterileri arasında güven oluşturmasına yardımcı olur. Normal bir telefon hattı gibi çalışır ve kullanıcılar bunu herhangi bir kısıtlama olmaksızın çevrimiçi satın almak veya satmak için kullanabilirler. Ayrıca onlara güvenilir bir sanal telefon numarası sağlayarak bitcoin veya başka bir ürün alıp satabilirsiniz.

SafeUM nasıl kullanılır?

1.İlk önce aşağıda verdiğim linkten uygulamayı telefonunuza kurun.

2.Vpn kullanmanızı öneririm. Buradan hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Neden vpn kullanmanızı önerdim çünkü bazen uygulamaya girişte hatalar olabilmekte vpn ile birlikte daha bir sağlıklı giriş sağlayabiliyoruz.

3.

ucretsiz-numara-dogrulama-1

Sign up butonuna tıklayarak üye olmaya gidiyoruz.

4.

ucretsiz-numara-dogrulama-2

Kullanıcı adı ve şifre yazıktan sonra sumbit yazısına tıklayarak kaydoluyoruz. Kullanıcı adını yabancı karakterlerle yapmayı deneyin bazen Türkçe karakterleri kabul etmeyebiliyor.

5.
ucretsiz-numara-dogrulama-3

Ondan sonra registration(gri olan) butona tıklayarak giriş yapıyoruz. Bazen burada takılmalar yapabiliyor. Kapatıp açarak bu sorunu düzeltebilirsiniz. Ya da vpn den başka konum seçerek bu sorunu giderebilisiniz.

6. 
ucretsiz-numara-dogrulama-4


Settings'e tıklıyoruz.

7.
ucretsiz-numara-dogrulama-5

Evet bu da numaramız. Bu numarayla Azure, Amazon, Whatsapp gibi uygulamalarda 
ücretsiz bir şekilde numara doğrulama yapabiliyorsunuz. Kısaca tüm otp altyapısını kullanan uygulamaları doğrulama şansınız vardır. 







 



*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski