Google Çeviri Kullanarak Nasıl Para Kazanılır ?

 


Google çeviri ile vaktinizin küçük bir kısmını ayırarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Kendinize ''İnternetten nasıl para kazanabilirim? '' , '' Evde internetten nasıl para kazanırım?'', '' Evde oturarak internetten para kazanabilir miyim?'', ''İnternetten para kazanma yöntemleri'', '' Anket doldurarak nasıl para kazanabilirim?'' gibi benzer sorular soruyorsanız bu konu tam size göre.

Genellikle evde başıboş yada küçük bir işte çalışıp daha fazla para kazanmak istiyorsanız yazımı okumaya devam et. Çoğu kişi internetin gücünü aslında pek anlayabilmiş değil. İnterneti eğlence için olarak düşünebilirsiniz. Ama internette doğru kaynaklara ulaşabildiğinizde ayda 500$, 1000$ arasında para kazanabileceğinizi göreceksiniz. Burada size anlattığım yöntem aslında bir binanın temelidir yani siz onu kendi hayal gücünüz ile daha çok geliştirip daha fazla para kazanabilirsiniz.

Google Translate Kullanarak Nasıl İnternetten Para Kazanabilirim ?

Google Translate(Çeviri) hepimiz ne amaç ile kullanıldığını biliyoruz. Bir metni veya bir kelimeyi düzgün bir şekilde çevirmeye yarıyor. Bizde bunu amacıda kullanacağız ama başka bir iş için. Biz bu aracı kullanarak bir nevi dükkan açacağız. O dükkanda da aslında bu araç ile çeviri pazarlayacağız. Tam adıyla söylenecek olursa çevirmenlik yapacağız. Adımları aşağıya tek tek yazıyorum ki anlaşılması daha kolay olsun.

Para Kazanma Adımları:
  • İlk önce kendinize iş için gmail yada outlook adresi açın.
  • Sonda bu siteye girin, bilgilerinizi girin ve üye olun. Siteye Git
  • Üye olduktan sonra profil kısmından '' verification '' bölümüne gidin ve kendi dükkanızı onaylayın. Projeniz daha üstlerde olacaktır böylelikle.(Burada aktivasyon için beklemelisiniz)
  • Hesabınız aktive edildikten sonra '' for employers '' bölümünden projenizi oluşturmaya başlayın.
  • Görev yerine Translation & Languages seçerek istediğiniz dilde çeviri yapabilirsiniz.
  • Yada bizden çeviri isteyen kişilerin çevirilerini yaparak daha fazla para kazanabiliriz.
  • Browse project kısmına tıklayarak ondan sonra translate araması yaparak bizden çeviri isteyen kişileri bulabiliriz ve onlara google translate ile çevirilerini düzgünce yapıp para kazanabiliriz.
Öneriler (Daha fazla para kazanmak ve daha fazla öne çıkmak için)
  • Google Translate uygulamasını kelime kelime çeviri yaptırmak ardından cümle olarak çevirmek.
  • Yandex çeviri gibi diğer bilindik çeviriler aracılığıyla doğruluğunu onaylamak.
  • Cümle cevirirken bütün olarak çevirmeyin. İkişer üçer cümle çevirmeniz daha doğru bir çeviri yapmanıza yarar sağlayacak.
Evet bugün google çeviriyi kullanarak nasıl para kazanılacağını yazdım. Bu yazdığım yazıdaki yazıyı kendiniz daha iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz. Verdiğim freelancer sitesi bir örnekti yine istediğiniz freelancer sitesini kullanarak internetten kolayca para kazanabilirsiniz. 
Yazımı beğendiyseniz paylaşmayı ve yorum yazmayı unutmayın.








*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski