Ücretsiz SMS Gönderme (Mesaj Gönderme) Yöntemleri 2020

 

ÜCRETSİZ SMS(MESAJ) NASIL GÖNDERİLİR ?


Ücretsiz sms (mesaj) nasıl gönderebilirsiniz ? Bunların yöntemleri nelerdir?  Bedava şekilde mi sms gönderiyoruz ? İstediğimiz kişiye bedava şekilde sms gönderebiliyor muyuz? Bu gibi soruları bu konumuzun altında paylaşacağız. Ücretsiz mesajı arkadaşlarınıza şaka yapmak için kullanabilir veya reklam mesajı olarak istediğiniz numaralara gönderebilirisiniz. İster yurt dışına isterseniz de yurt içine mesaj gönderebilirsiniz. Vodafone, Turkcell veya Turk Telekom'a bağlı numaralara ücretsiz şekilde sms gönderebilirsiniz. Ücretsiz mesaj göndermek istediğinizde elinizdeki ios işletim sistemli, android işletim sistemli cihazlar veya bilgisayardan  bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 







''Empfänger'' yazan yere Türkiye numarası ise +900 yazıp numaramızı yazıyoruz. Örneğin +900530000000 diye yazabiliriz. SMS-Text  yazan yere de mesajımızı yazıyoruz ve sonrasında weitere tıklığımızla birlikte arkadaşımıza ücretsiz sms göndermiş oluyoruz.


afreesms.com













Mobile number yerine numarayı yazıyoruz, message yerine de mesajımızı yazdıktan sonra verification kodu giriyoruz. Sonrasında send yani göndere tıkladığımızda mesajımız gitmiş oluyor.


seasms.com


Mobile number yerine numarayı yazıyoruz, message yerine de mesajımızı yazıyoruz. Sonrasında send yani göndere tıkladığımızda mesajımız gitmiş oluyor. Önceki sitelere benzer sistemleri var istediğiniz ülkenin numarasına mesaj atabiliyorsunuz.



internationalfreesms.com




















Mobil number bölümüne mesaj atacağımız numara message bölümüne mesajımızı yazdıktan sonra send sms tıklayın ve mesajımız gitmiştir.



pumpsms.com




















Mobil number bölümüne mesaj atacağımız numara message bölümüne mesajımızı yazdıktan sonra enter captcha bölümüne yanında verilen sayıları yazın sonrasında send free  sms tıklayın ve ücretsiz mesajımız gitmiştir.



*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski